​Santa Pau celebra cinc dies de Festa Major

Aquest divendres es dona el tret de sortida a una celebració que s’allargarà fins al dimecres| Havaneres, disco mòbil, ball festa de l’escuma, sopar popular o playback són algunes de les propostes que organitza la vila

Nació Garrotxa
11 d'agost del 2017
Santa Pau celebra aquest cap de setmana llarg pel pont d’agost, la seva Festa Major. Des d’aquest divendres fins al dimecres 16 d’agost, la vila garrotxina estarà de festa. Per començar, es donarà el tret de sortida amb un sopar popular i concert amb el conjunt Café Trio. Dissabte serà el torn dels infants i joves: a la tarda festa de l’escuma i a la nit el II Sopar de Joves amb disco mòbil a la Plaça Major.
 
Diumenge tindrà lloc un espectacle infantil amb Pep Puigdemont i, entrada la nit, les havaneres dels Pescadors de l’Escala faran treure els mocadors blancs a la plaça major. Dilluns al matí, es ballarà el tradicional Ball Pla a partir de les 11h amb audició de sardanes un cop acabat. Dimarts matí, serà el torn del torneig d’escacs, missa i sardanes que també es repetiran a partir de les 6 de la tarda. A la nit, es durà a terme un espectacle de playback a la plaça major. Per posar punt final a la festa, el dimecres a la tarda hi haurà un berenar popular per a tots els ciutadans.
 

Consulta tota la programació de la Festa Major de Santa Pau 2017