​Doctor Prats, Tortellinis i Orquestra Maribel actuen aquest cap de setmana a Tortellà

La vila garrotxina celebra el segon cap de setmana amb dues nits de concerts | Fins al dimecres s’han programat desenes d’actes per a tots els públics

Imatge promocional de Doctor Prats
Imatge promocional de Doctor Prats | Doctor Prats
NacioGarrotxa
09 d'agost del 2017
Tortellà celebra el segon cap de setmana de Festa Major. Ho fa amb un bon repertori de grups i dues nits de concerts a la fresca. Aquest dissabte dissabte la vila acollirà les actuacions de Doctor Prats i Tortellinis que estaran acompanyats prèviament del grup Festucs. I diumenge, serà el torn d'Ojo de Buen Cubero i Orquestra Maribel amb l’actuació posterior del grup The Seventies. Les dues nits començaran a dos quarts de dotze i posaran punt final amb un discjòquei ben entrada la matinada.
 
Fins al dimecres la població garrotxina també ha organitzat activitats per a tots els públics: el dilluns hi haurà nit de ball amb el conjunt Boogie Woogie; el dimarts, la faràndula sortirà a ballar amb actuacions de sardanes i una nova nit de ball amb l’Orquestra Montecarlo. Per últim, el dimecres 16 d’agost hi haurà un espectacle infantil, zumba, campionat de futbol i una banyada nocturna.
 

Consulta tota la programació de la Festa Major de Tortellà 2017