​Pere Ribes serà el pregoner de les Festes del Tura 2017

L’infant d’11 anys i cec de naixement serà la persona més jove en fer el pregó de les Festes | Ho farà el 6 de setembre al costat del periodista Joan Maria Pou, un dels seus referents | Ribes comenta, juntament amb l’equip d’esports, els partits de l’Olot a Ràdio Olot

En Pere a Rac1
En Pere a Rac1 | Islàndia Rac1
Pau Masó
03 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:33h
L’olotí Pere Ribes, de només 11 anys i cec de naixement, serà el pregoner de les Festes del Tura 2017. Ho ha fet públic avui l’Ajuntament d’Olot en una roda de premsa on el regidor Pep Berga ha explicat que "l'esperit de superació d'en Pere" ha fet decidir a la Comissió de Festes d'encarregar-li el pregó. En Pere donarà el tret de sortida a la Festa Major des del balcó de l'ajuntament acompanyat del periodista esportiu Joan Maria Pou, un dels seus referents.

L'infant olotí va néixer el 2005 i el mes que ve començarà primer d'ESO a l'escola Petit Plançó. És un gran aficionat del futbol i la ràdio, i des de fa tres anys se'l pot escoltar als partits de l'Olot a Ràdio Olot, sent un més de la retransmissió amb la resta de l'equip d'esports. A més, en Pere és un gran seguidor de RAC1 i d'en Joan Maria Pou, locutor dels partits del Barça a la cadena catalana.  

Amb els seus 11 anys en Pere es convertirà en el pregoner més jove de les Festes del Tura d'Olot. Serà el 6 de setembre a les nou del vespre quan el jove olotí sortirà al balcó de l'ajuntament per pronunciar el 51è pregó de la Festa Major de la capital garrotxina. 

Arxivat a