SORTEIG NacióDigital et convida al concert inaugural del Festival Acústica

Rosalía & Refree obriran el certamen musical de Figueres el proper 31 d'agost

Rosalia & Refree
Rosalia & Refree | Festival Acústica
Redacció
02 d'agost del 2017
El Festival Acústica de Figueres celebrarà la 16a edició del 31 d'agost al 3 de setembre. NacióDigital, mitjà col·laborador de l'esdeveniment, sorteja dues entrades dobles pel concert inaugural del certamen. Anirà a càrrec de Rosalia & Refree el dijous 31 d'agost a partir de les 21.30 als jardins del Consell Comarcal.

Rosalía & Refree presentaran el seu elogiat primer disc Los Ángeles. Rosalía no és flamenca per tradició sinó per sentiment i el reputat músic Raül Fernández “Refree” va aprendre a tocar flamenc per poder enregistrar un disc amb ella. La fusió dels dos és sorprenent i explosiva, un duet que ha encisat a la crítica musical i al públic.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles només cal omplir aquest formulari:



Normes del sorteig

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, mòbil de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el diumenge 6 d'agost a les 10.00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà als butlletins de NacióDigital. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi. Els participants també quedaran inclosos a la base de dades de SocNació, la comunitat de lectors de NacióDigital.