​Últim dimecres de circ a Olot

Es posarà punt final amb un espectacle d’acrobàcies i malabars

El cicle de circ ha omplert la Plaça de Braus amb els diferents muntatges programats.
El cicle de circ ha omplert la Plaça de Braus amb els diferents muntatges programats. | Martí Albesa
NacióGarrotxa
25 de juliol del 2017
Actualitzat el 26 de juliol a les 7:27h
El Circ a Olot posa punt final aquest dimecres 26 de juliol amb l’últim espectacle de la programació. La companyia Cirque Hirsuite acomiadarà les activitats de circ a la ciutat amb una actuació que combina acrobàcies i malabars. Els artistes, penjats des de set metres d’altura, es mouen fent tot tipus d’acrobàcies i ho compliquen més fent malabars alhora.
 
Es tracta d’una companyia francesa que arriba després dels altres tres espectacles de circ que s’han inclòs dins la programació la Cua del Drac que agrupa totes les activitats estiuenques a la capital de la Garrotxa. Cada dimecres a les 19:30h milers d’olotins han omplert la plaça de braus per veure els espectacles.
 
De circ a titelles
 
S’acaba el circ però comencen els titelles. Des de la setmana passada s’ha iniciat el cicle de “Titelles a les places” adreçat al públic més infantil que presenta un espectacle diferent cada dijous a diverses places de la ciutat. Aquest dijous es podrà veure la segona jornada del cicle titulada Les aventures de l’Agustinet a la plaça Pia Almoina 
Arxivat a