Millores a la teulada de la llar d’infants de Les Fonts d’Olot

L’Ajuntament de la ciutat ha acordat arreglar part de la coberta del centre malmès per les pluges | Les obres costaran més de 23.000 euros i s’enllestiran abans de començar el curs escolar

Imatge del pati de l'escola bressol de les Fonts
Imatge del pati de l'escola bressol de les Fonts | IME
NacióGarrotxa
24 de juliol del 2017
La llar d’infants de les Fonts tindrà arreglada el teulat abans d’iniciar el curs escolar. Així ho ha afirmat l’alcalde Mia Corominas que ha anunciat que ben aviat començarien els treballs per arreglar la coberta malmesa per les pluges. “En les properes setmanes es veuran obres a la llar d’infants de Les Fonts, ja que aprofitarem l’estiu per arreglar part de la coberta”, ha afirmat el batlle.
 
L’última Junta de Govern Local va aprovar la setmana passada els treballs que consistiran a arreglar el voladís de la façana posterior del centre (format per elements metàl·lics i de fusta), que havia quedat malmès per filtracions d’aigua. L’empresa Arco Muntatge portarà a terme l’actuació que s’iniciarà de forma immediata perquè pugui estar a punt a l’inici del curs escolar. Els treballs s’han adjudicat per 23.224 euros i tenen un termini d’execució d’un mes.
Arxivat a