​L’empresa que va construir la Plaça Mercat serà la responsable del nou Firal d’Olot

Rubau Tarrés és la companyia seleccionada entre les 5 que s’havien presentat per assumir les obres del passeig olotí | Després de Festes del Tura començaran els treballs que desplaçaran el mercat setmanal als carrers del barri de l’Eixample Popular

«Teixir, cosir i vestir», de Xevi Bayona, Bach Arquitectes i Lluís Paumé pel nou Firal.
«Teixir, cosir i vestir», de Xevi Bayona, Bach Arquitectes i Lluís Paumé pel nou Firal.
21 de juliol del 2017
Rubau Tarrés és l’empresa seleccionada per dur a terme les obres del nou Firal d’Olot. La companyia va ser la responsable de la Plaça Mercat que es va inaugurar el novembre del 2014. La societat gironina ha guanyat un concurs on han participat 5 empreses en total, una de les quals va ser eliminada per presentar una proposta sense les garanties necessàries.
 
Les obres del nou Firal començaran passades les Festes del Tura d’aquest any i ho faran a la zona sud del passeig, a prop de Sant Esteve. Es treballarà els laterals durant tres mesos i cap a finals d’any començaran els treballs a la part central que haurà d’estar acabada abans de les Festes del 2018.
 
Les obres obligaran el trasllat del mercat setmanal a algun dels carrers del barri de l’Eixample Popular. En un principi, la zona de fruita del mercat s’ubicarà al carrer Bolós, davant el Casal Marià. 
Arxivat a