Cinc dies de Festa Major a les Planes d’Hostoles

Deskarats, Genions, Orquestra Maribel, Pa d’Àngel i les Anxovetes actuaran del 21 al 25 de juliol a la població | La tradicional baixada en barca per la riera de Cogolls es substitueix per una baixada de carretons

Església parroquial de les Planes d'Hostoles.
Església parroquial de les Planes d'Hostoles. | Andreu Oliveras
NacióGarrotxa
18 de juliol del 2017
Les Planes d’Hostoles començarà aquest divendres cinc dies de festa. La població ha organitzat fins dimarts desenes d’activitats i actes per a totes les edats i públics. Entre els grups musicals que actuaran durant les nits de concerts a la població garrotxina hi ha Deskarats, Genions, Orquestra Maribel el dissabte, Pa d’Àngel el diumenge i Les Anxovetes el dimarts.
 
Entre la resta d’activitats de la Festa Major hi destaca la baixada de carretons que substitueix la baixada en barca per la riera de Cogolls. El nou acte es podrà veure a partir de les 16 h del dissabte. Tampoc faltarà la tradicional recollida de carabassons casa per casa amb l’animació de la companyia La Puça. També s’ha organitzat un concurs de castells de sorra, repic de campanes, sopar popular, balls de la faràndula, sardanes i un “correbar” amb xaranga inclosa.