Desarticulen un grup criminal que havia robat amb força en instal·lacions esportives d’Olot

Buscaven clubs de pàdel, golf o tennis amb clients d'alt nivell adquisitiu a tot Catalunya

Imatge d'un dels atracadors en un dels establiments
Imatge d'un dels atracadors en un dels establiments | ACN
NacióGarrotxa
11 de juliol del 2017
Els Mossos d'Esquadra han detingut set persones com a presumptes autors de 29 robatoris amb força en instal·lacions i centres esportius d'arreu del país. Els detinguts s'havien especialitzat en robatoris a clubs de pàdel o tennis, amb clients d'un cert poder adquisitiu. Els lladres accedien als bars dels clubs per endur-se'n la recaptació. A dins de les instal·lacions també buscaven diners en efectiu i dispositius mòbils.
 
L'operació es va precipitar el passat 28 de juny, ja que els Mossos van saber que els lladres tenien previst marxar a Romania. Els agents van interceptar un vehicle amb cinc homes. Poc després, en un pis de Santa Coloma de Gramenet van detenir el cap de la banda i la seva dona.
 
La investigació es remunta al 23 de gener d'enguany quan es va produir un robatori amb força en un club de pàdel ubicat a Cunit. A aquest primer fet el van seguir diversos robatoris de característiques similars sempre en centres esportius, principalment vinculats a la pràctica del tennis i del pàdel, al Camp de Tarragona.
 
La investigació ha posat de relleu que aquest grup criminal havia actuat a les localitats d’Olot, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Cunit, Salou, Igualada, Hostalric, Gurb, Riells, Tarragona, Reus, Segur de Calafell, Santa Maria de Montbui, Vendrell i Corbera de Llobregat.
 
Als arrestats també se'ls atribueix el delicte de pertinença a grup criminal. Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l'ingrés a presó per a quatre dels integrants del grup i llibertat amb càrrecs per a la resta.
Arxivat a