Els bombers busquen un veí d'Olot desaparegut a Castellfollit de la Roca

Un helicòpter i 8 dotacions cerquen l’home de 33 anys des d’aquest dimecres a la tarda| S’ha fet una crida a voluntaris que vulguin ajudar a la recerca

NacióGarrotxa
05 de juliol del 2017
Actualitzat a les 23:44h
Els bombers i Mossos d’Esquadra busquen un home de 33 anys desaparegut des d’aquest dimecres al matí a Castellfollit. Els equips de recerca han activat l’alarma a les cinc de la tarda i segueixen buscant entrada la nit. Els serveis d’emergència han trobat una bossa personal del desaparegut a la zona de la cinglera del municipi garrotxí. Es tractaria d’un home amb trastorns mentals, fet que hauria precipitat l’inici de la recerca.
 
S’han mobilitzat vuit dotacions terrestres i un helicòpter que han resseguit els costats del riu Fluvià i el Toronell durant tota la tarda. En aquesta recerca han trobat una peça de roba que podria ser del jove. Això ha fet que els equips seguissin buscant fins entrada la nit, tot i que s’espera que aviat s’aturi per continuar demà al matí. Des de les xarxes socials s’ha fet una crida a la ciutadania que vulgui sumar-se a la recerca. Els equips d’emergència han establert un punt de control a la zona del cementiri de la població garrotxina.