Aquest cap de setmana la Cabreta d’Olot surt a ballar en el Festival Cornamusam

Divendres i dissabte la capital de la Garrotxa podrà gaudir de dos balls i una cercavila de la figura | Un concert i una presentació completaran el programa d’una celebració que arriba a la 26a edició

NacióGarrotxa
29 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:32h
La Cabreta d’Olot tornarà a saltar i tocar el sac de gemecs aquest cap de setmana. Ho farà davant de Sant Esteve en dues ocasions  dins el Festival Cornamusam, el festival Internacional de la Cornamusa. Durant el divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol, Olot viurà un cop més dos dies dedicats a la divulgació de la cultura i música tradicional al voltant de l’instrument del sac de gemecs.
 
La festivitat començarà el divendres a les 10 de la nit amb la tocada d’inici des del balcó dels espants de l’església de Sant Esteve a càrrec de Martí Virgili. Seguidament, la Cabreta sortirà a ballar amb l’Esbart Olot i la primera jornada s’acabarà amb un concert amb La puça Diatònica a la plaça D’Esteve Ferrer.
 
El segon dia del Cornamusam començarà a les 12 h a Can Trincheria amb la presentació del llibre Arranjaments per a ministrers de Xavier Pallàs. Una hora més tard començarà la cercavila de la Cabreta. L’últim ball serà a les 18.30 h a la plaça d’Esteve Ferrer. 
Arxivat a