Doctor Prats, Ramon Mirabet i La Iaia actuaran a les Festes del Tura 2017

També es comptarà amb Roba estesa, Xucu Pa, Hora de Joglar, Gertrudis, Suec Imperial State Electric i Absentes, entre altres | La Festa Major d’enguany tindrà lloc entre el 6 i el 10 de setembre i comptarà amb una cinquantena de concerts | Roser Matas és la guanyadora del concurs del cartell

La plaça major plena de gom a gom per veure el concert de Festa Major.
La plaça major plena de gom a gom per veure el concert de Festa Major. | Martí Albesa
28 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:26h
Queden menys de tres mesos per a les Festes del Tura d’Olot, però ja s’han donat a conèixer alguns dels conjunts que vindran a la capital de la Garrotxa. La Festa Major ,que se celebrarà entre el 6 i 10 de setembre, comptarà amb Doctor Prats, Ramon Mirabet, La Iaia, Roba Estesa o el retorn del grup garrotxí Xucu Pa amb la reedició del seu disc Ja estem encinta. També es podrà veure Gertrudis, Hora de Joglar, Flamingo Tours, Absentes i Motorhits, entre altres, en un total d’una cinquantena de concerts en quatre dies.
 
En el cartell de noms musicals també destaca el grup Suec Imperial Electric, una formació internacional de rock que farà parada a Olot enmig de la seva gira arreu de l’estat espanyol. Tampoc hi faltaran bandes tribut a formacions conegudes com Police o El Último de la Fila i altres grups de revetlla que recullen èxits de tots els temps.
 

Presentació dels artistes musicals de les Festes del Tura 2017 Foto: Aj. Olot

 
Roser Matas serà l’autora del cartell
 
Roser Matas ha estat escollida entre 52 participants en el concurs del cartell de Festes del Tura que es fa cada dos anys. En la resta d’edicions s’intercala amb l’Ajuntament que escull directament el creador. Aquesta vegada, la Comissió de Festes ha escollit l’obra de Matas que serà presentada l’última setmana de juliol. Cristina Grau i Roger Vila han estat els altres dos finalistes del concurs.
 
Es repeteix la figura dels col·laboradors
 
Enguany es repeteix la figura del col·laborador per Festes del Tura. Es tracta de persones voluntàries que ajuden a l’organització d’actes, però que no poden assumir el compromís d’estar dins la Comissió de Festes i ajuden únicament durant els dies de la Festa Major.
 
L’any passat es van apuntar 13 col·laboradors a les Festes del Tura 2016. S’hi poden inscriure majors de 18 anys a través d’un formulari que es troba a la pàgina web de Festes del Tura
Arxivat a