Comencen els balls al Firal, «La Música al Parc» i els «Scape Room» a Olot

Tret de sortida d’algunes de les activitats més atractives de la programació d’estiu a la ciutat | A partir d’aquest cap de setmana es repetiran durant tot l’estiu | La Moixina serà, per primera vegada, escenari d’un joc de pistes i enigmes per a tota la família

Portada de la Cua del Drac 2017
Portada de la Cua del Drac 2017 | Pau Masó
NacióGarrotxa
28 de juny del 2017
A partir d’aquest cap de setmana, "La Cua del Drac” comença a prendre forma. La programació estiuenca de la ciutat d’Olot inicia tres de les activitats culturals més atractives del programa. Durant els mesos de juliol i agost s’aniran repetint cada cap de setmana.
 
Balls al Firal
 
Durant les nits de dissabte, a partir de les 22h, el Firal viurà diferents audicions de sardanes amb cobles vingudes de les comarques veïnes. Cada diumenge a les 19h, el mateix passeig també acollirà balls amb cançons passades per acomiadar el cap de setmana amb els duets i formacions més conegudes dels tradicionals balls de diumenge.
 
Música al Parc
 
A partir d’aquest diumenge el Parc Nou viurà cada cap de setmana una actuació diferent de música clàssica. Tots els diumenges a partir de les 18:30 h s’oferirà una proposta que busca reunir tota la família en un espai únic. Per començar, el proper 2 de juliol, “Heroïnes” donarà el tret de sortida amb un recorregut per la història de l’òpera amb Glòria Garcés al piano i la soprano Elena Martinell.
 
Scape Moixina
 
Es tracta d’una de les novetats de la programació d’enguany. A partir d’aquest dissabte, tota la família podrà endinsar-se en una activitat plena d’enigmes i preguntes per resoldre amb un únic objectiu: salvar la Moixina del perill de desaparèixer. La proposta inspirada en els “Scape Room”, tindrà lloc cada divendres a les 18.30 h i cada dissabte a les 10 del matí. El preu per a participar en aquesta activitat és de 10 euros per als majors de 14 anys, i de 6 euros entre 7 i 14 anys.