Tres festes de barri a Olot en un mateix cap de setmana

L’Eixample Popular, Benavent i Pla de Dalt coincideixen aquest cap de setmana en la celebració | Sopars populars, activitats per a infants o concerts són alguns dels actes que s’organitzen als tres barris | Les celebracions coincideixen en un cap de setmana atapeït d’actes a la ciutat

Cap de setmana atapeït d'actes culturals i lúdics a Olot
Cap de setmana atapeït d'actes culturals i lúdics a Olot | Martí Albesa
NacióGarrotxa
15 de juny del 2017
Cap de setmana florit d’activitats a Olot. Tres barris de la ciutat també han coincidit en la celebració de la seva festa particular. Ho celebren el barri de l’Eixample Popular a la Plaça Balmes, Benavent al Parc del Bisaroques i el Pla de Dalt a la Plaça Gran del carrer Tartana.
 
Eixample Popular, activitats tota la tarda i revetlla de nit
 

El barri de l'Eixample proposa una tarda plena de jocs i activitats per tots els públics: campionat de truc, concurs de dibuix, festa de l’escuma o el I Campionat del Món de tres en ratlla humà. A la nit, la Plaça Balmes acollirà el sopar popular amb el concert de Sra. Karma i revetlla fins a la matinada.
 
Benavent, activitats de dia per a tots els públics

 
El barri de Benavent ha programat activitats diürnes per a tots els públics. Dissabte 17 organitza una activitat de dibuix al local de l’Associació de Veïns i una cursa d’orientació per tot el barri i els seus entorns. El diumenge 18, una arrossada popular i un espectacle infantil amb “Alça Manela” posaran el punt final a la festa.
 
Pla de Dalt, la festa de l’Associació de Veïns
 
El barri del Pla de Dalt organitza la “Festa de l’Associació de Veïns”. Durant la tarda del dissabte hi haurà l’actuació de Pep Puigdemont (19h), un sopar popular per a la gent del barri i música amb el grup Blue Moon.
 
Els tres barris olotins coincidiran aquest cap de setmana entre ells, però també amb desenes d’actes a la ciutat d’Olot: els Gegants sortiran a ballar dissabte i diumenge, el Shopping Nit allargarà l’horari comercial fins a les 12 de la nit i l’Open Santi Silvas posarà l’accent esportiu al cap de setmana.