Dissabte, Olot viu la setena edició del «Shopping Nit»

70 establiments obriran fins les 12 de la nit | Un concert de Lapsus a les escales de Sant Esteve donarà el tret de sortida a campanya nocturna

NacióGarrotxa
15 de juny del 2017
Aquest dissabte 17 de juny torna una nova edició del Shopping Nit a Olot. La iniciativa permetrà a les botigues del centre d’Olot obrir fins a les 12 de la nit amb activitats paral·leles com concerts, mostres gastronòmiques i sortejos.
 
Enguany 70 botigues participaran en la setena edició d’una iniciativa que s’ha consolidat en el calendari comercial de la ciutat convertint-se en un dels dies de l’any més importants pels comerciants. Alguns dels comerços participants oferiran descomptes especials i activitats extres en els seus establiments.
 
Enguany, l’Associació de Comerciants d’Olot, entitat organitzadora, sortejarà 20 premis d’un valor màxim de 200€ i un sopar per a dues persones al Restaurant Les Cols. Per poder participar en el sorteig, cal adquirir un passaport que s’haurà d’omplir amb tres compres superiors a 10€ en tres establiments diferents. Els guanyadors s’anunciaran a les 12 de la nit davant de Sant Esteve.

Entre les activitats programades per aquest dissabte, un concert de Lapsus a les 20 h obrirà la campanya nocturna i un altre a les 23:30 h la tancarà a les escales de Sant Esteve. També hi haurà música pels carrers d’Olot amb el conjunt de dixie The Hat Haussen Elàstic Band i el grup Hocus Pocus; durant tot el vespre també s’oferirà degustació de productes locals al voltant de l’església de Sant Esteve. 
 
Arxivat a