Els Premis Ciutat d’Olot es donaran a conèixer aquest dissabte

Tres escriptors novells tindran l’oportunitat de publicar, per primera vegada, la seva obra |prosa narrativa, poesia i novel·la juvenil són les tres categories

NacióGarrotxa
07 de juny del 2017
Aquest dissabte a les 19 h al Museu dels Sants, es donarà a conèixer el nom dels tres autors guanyadors dels Premis Literaris Ciutat d’Olot. Es tracta dels guardons més antics de la ciutat i que volen ser un trampolí per aquells escriptors joves que treuen a la llum la seva primera obra. Aquest 2017, el Premi Marian Vayreda de prosa narrativa i el Joan Teixidor de poesia compliran 51 edicions, mentre que el Premi de Novel·la Juvenil en celebrarà 48.
 
L’objectiu dels guardons és oferir la possibilitat a joves escriptors per poder publicar la seva primera obra. Els tres guanyadors podran publicar amb una editorial el seu llibre; Editorial Empúries, Viena i Llibres del Segle són les tres editorials responsables. Els Premis estan valorats amb 16.500 euros entre els tres, el Premi Marian Vayreda és el que s’emprota més quantitat amb 10.000 euros.
 
El jurat del Premi Marian Vayreda ha estat format per Mita Casacuberta, Josep M. Fonalleras, Carles Batlle, Marta Ramoneda i Josep Lluch. El jurat del Premi Joan Teixidor l’han integrat D. Sam Abrams, Maria Rosa Font i Massot, Txema Martínez, Roger Costa-Pau i Rosa Vilanova. Pel que fa al premi de Novel·la Juvenil el jurat ha constat de Josep Gòrriz, Josep Torrent, Marta Costa-Pau, Dolors Garcia i Cornellà i Pau Joan Hernàndez.
 
La cerimònia d’entrega d’aquest dissabte estarà amenitzat per la companyia Dell’Anima que portarà a terme un espectacle que barreja dansa, música i literatura. 
 

Premis literaris Ciutat d'Olot Foto: Olot Cultura
 

Arxivat a