10 joves d’Olot premiats per la seva implicació a la ciutat

L’Ajuntament els hi reconeix les bones notes, però també la seva tasca amb la vida de la població | Com a recompensa reben una estada de cinc dies a MónNatura Pirineus, un centre d'educació ambiental i científica

Els 10 joves premiats
Els 10 joves premiats | Aj. Olot
NacióGarrotxa
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:29h
L'Ajuntament d'Olot ha premiat a deu alumnes de quart d'ESO que a part de treure bones notes s'impliquen activament en la vida de la ciutat. "El jurat ho ha tingut molt difícil per escollir els guanyadors a causa de l’alt nivell de l’expedient acadèmic i per les activitats socials, culturals i de voluntariat que desenvolupen”, ha valorat el regidor d'Ensenyament, Jaume Mir.
 
Els deu afortunats reben com a recompensa una estada de cinc dies a MónNatura Pirineus, un centre d'educació ambiental i científica de les Planes de Son (Pallars Sobirà). A més, també han firmat el Llibre Jove d'Honor de la ciutat d'Olot.
 
Els estudiants premiats han estat: Cora Coll Solà (Montsacopa), Joana Cots Costa (Bosc de la Coma), Anna Garnatxe Corbalan (Cor de Maria), Marta López Plana (Montsacopa), Laura Montanyà Coll (Escola Pia), Nil Palomé Bartrina (Escola Pia), David Pujol Morera (Cor de Maria), Ariadna Solivar Boix (Garrotxa), Mila Vidal Rubirola (Petit Plançó) i Xi Zheng Zhu (Garrotxa).
Arxivat a