Teatre distès i còmic per a les Festes del Tura 2017 a Olot

«Chefs» i «Homes, la comèdia musical» són les dues obres que es podran veure durant la festa major

"Homes, la comèdia musical" es podrà veure dissabte 9
"Homes, la comèdia musical" es podrà veure dissabte 9 | Olot Cultura
NacióGarrotxa
29 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:44h
Olot ja ha anunciat les dues obres de teatre que es podran veure durant les Festes del Tura d’aquest any. Es tracta de dues obres disteses i còmiques que s’emmarquen dins una programació de festa.
 
La primera, que es podrà veure el divendres 8 de setembre, és Chefs de la Companyia Ylliana. Es tracta d’un espectacle que se’n riu de la gastronomia d’estrelles Michelin amb la història d’un cuiner que que ha perdut la inspiració.  
 
La segona proposta és Homes, la comèdia musical, que es podrà veure el dissabte 9 de setembre. Es tracta d’un espectacle còmic que reflexiona sobre els homes des d’un punt de vista femení. Hi actuen actrius catalanes de renom com Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent. És un muntatge de nova creació signat per Sergi Belbel i Carol López que s’inspira en el text estrenat fa més de 20 anys per les T de Teatre i que ja s’ha convertit en tot un fenomen.
 
Les entrades per a les obres no es posaran a la venda fins al 16 d’agost. Com sempre, es podran comprar a les taquilles del Teatre Principal d’Olot o a través d’Internet a la pàgina web www.olotcultura.cat.
Arxivat a