Olot organitza un «Speed Dating» sobre el sector turístic

El 12 de juny es portarà a terme la jornada on els candidats es presenten a través d'entrevistes llampec | Es tracta d'una demanda que va fer Turisme Garrotxa per la falta de treballadors que parlin idiomes

Redacció
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:53h
El proper dilluns 12 de juny, l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG amb la col·laboració de Turisme Garrotxa organitzen la tercera Jornada Ocupació en Xarxa. En aquesta ocasió, Speed Dating professional es dedica al sector d’activitats turístiques. Les empreses del sector busquen persones que parlin idiomes (anglès, francès, italià i/o alemany) i que estiguin interessades en treballar com a guies, informadors, dinamitzadors d’activitats.
 
La fórmula de l’Speed Dating permet a les empreses poder veure molts candidats en poc temps al mateix temps que les persones interessades a treballar en el sector poden presentar la seva trajectòria a moltes empreses en un mateix espai. Els candidats tenen 3 minuts per presentar-se davant dels responsables de les empreses del sector ubicades a la Garrotxa amb necessitat de contractar treballadors.
 

Presentació de l'«speed dating» sobre turisme Foto: Aj. Olot


Aquesta jornada ha sorgit a partir de la demanda que Turisme Garrotxa va fer arribar a l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG per la dificultat de les empreses d’activitats turístiques de trobar treballadors que parlin idiomes i amb disponibilitat per treballar caps de setmana i festius. El president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, ha explicat que “vàrem detectar que hi havia la necessitat de trobar personal per donar una bona atenció a la gent que ens visita i també forma part d’una qüestió d’estratègia com a comarca, seguint la Carta Europea de Turisme Sostenible”.
 
Aquells que hi estiguin interessats poden omplir el formulari de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot. Hi ha temps fins al 29 de maig. El dia 2 de juny es portarà a terme una prova oral dels idiomes que s’indiquin en el moment de la inscripció per poder participar de la jornada del dia 12.
Arxivat a