Periodistes internacionals, bloguers i operadors turístics visiten la Garrotxa

Una agència de viatges noruega, una periodista holandesa o una productora britànica han passat les últimes setmanes a la comarca |Diversos escriptors internautes també han descobert els entorns garrotxins que han difós a través de les seves pàgines web

Redacció
19 de maig del 2017

Algunes de les visitants internacionals que ha tingut la Garrotxa aquest mes Foto: Turisme Garrotxa


La Garrotxa no para de rebre visites de professionals i empreses internacionals. Aquesta vegada diversos actors han aterrat a la comarca per gaudir i difondre l’entorn natural que ens envolta.
 
La setmana passada una agència de viatges noruega anomenada Jomfrureiser va visitar la comarca amb la idea de crear paquets turístics amb destinacions garrotxines per vendre al seu país. Durant la seva estada va visitar diverses localitats de la comarca com Besalú, Santa Pau, Olot o Mieres, a més de gaudir dels volcans Croscat i Santa Margarida.
 
També la setmana passada i vinguda des d’Holanda, una periodista de la revista Bike and Hike va visitar la comarca per preparar un reportatge sobre activitats familiars. La corresponsal holandesa va aprofitar per conèixer els municipis de la Vall d’en Bas i les Preses, recentment catalogats amb el segell Destinació de Turisme Familar. La revista, amb una tirada de 35.000 exemplars, preveu publicar el reportatge el febrer de l’any 2018.
 
Qui també ha trepitjat la Garrotxa durant el mes de maig ha estat una productora britànica amb la finalitat de gravar un vídeo promocional de l’ecoturisme a Catalunya. Durant aquest mes, Turisme Garrotxa també ha col·laborat amb el programa de viatges del periodista britànic Tim Moore del diari The Telegraph. Moore ha visitat diferents establiments turístics de la Garrotxa a més de gaudir de diferents rutes dins el Parc Natural de la Zona Volcànica.
 
Per últim, Turisme Garrotxa ha atès des de principi de mes, tres bloguers del nord d’Europa que han escrit a les seves pàgines sobre l’experiència turística i lúdica que van viure a la comarca. Alguns d’ells ja han publicat diferents articles on es parla de Santa Pau o Besalú.