El SismÒFFgraf, càpsules de dansa en una mateixa tarda

El proper dissabte les Fonts de Sant Roc acolliran una de les últimes activitats del Sismògraf | Es representaran 9 espectacles amb tres estrenes de creadors locals

El Sismòffgraf proposa dansa a l'aire lliure
El Sismòffgraf proposa dansa a l'aire lliure | Martí Albesa
Redacció
27 d'abril del 2017
El Festival Sismògraf va tancar la seva novena edició el passat cap de setmana però encara es deixarà sentir aquest cap de setmana a Olot coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa. Les Fonts de Sant Roc acolliran dissabte el SismÒFFgraf, una activitat que vol recollir diversos espectacles de màxim 20 minuts en una mateixa tarda i un mateix escenari. A partir de les 16 h i fins a les 9 de la nit es podran veure 9 espectacles diferents.
 
En total seran 270 minuts de dansa amb 5 estrenes locals, 3 presentacions nacionals i una d’internacional. Es reuniran diversos estils de dansa i es posarà en relleu les creacions locals i s’inclou també companyies amb trajectòria professional, propostes emergents i amateurs i una peça realitzada per nens i nenes. La tercera edició d’aquesta iniciativa "post festival" és gratuïta i oberta a tots els públics. 

Arxivat a