El Síndic de Greuges de Catalunya arriba a Olot

Aquest dijous l’entitat recollirà les queixes dels olotins a Can Trincheria

NacióGarrotxa
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:57h
El Síndic de Greuges de Catalunya, entitat encarregada de recollir les queixes dels ciutadans catalans, serà present a Olot aquest dijous 20 d’abril. Els responsables de l’organització s’instal·laran a Can Trincheria per rebre qualsevol olotí durant tot el matí.
 
La població pot fer consultes o presentar queixes sobre les administracions públiques i les empreses subministradores de serveis bàsics com l’aigua, la llum o el gas. Per poder-ho fer cal demanar una cita prèvia trucant al 900 124 124 o enviant un correu a sindic@sindic.cat. Des de l’organització catalana es preveu que aquest 2017 es torni a venir a Olot en una segona ocasió al voltant dels mesos d’octubre i novembre.
 
Des de fa 21 anys el Síndic de Greuges de Catalunya es trasllada a diferents indrets del territori català per facilitar el servei als ciutadans. Fa tres anys l’entitat i l’Ajuntament d’Olot van signar un conveni d’atenció singularitzada perquè es fes un informe sobre les queixes i consultes d’Olot que recull el Síndic.