Nou tall del subministrament elèctric a Sant Esteve d’en Bas

El proper dijous diversos punts del poble quedaran sense servei | És la quarta interrupció dels serveis bàsics en menys de dos mesos

NacióGarrotxa
19 d'abril del 2017
Dijous vinent 20 d’abril el poble de Sant Esteve d’en Bas patirà un tall en el subministrament elèctric. Serà a partir de les 17.15 h de la tarda i s’allargarà fins a les 20 h. Segons informa Endesa, empresa gestora del servei, la causa de la interrupció és el manteniment de les instal·lacions.
 
Els carrers afectats són l’Armenguer, el d’Eugeni d’Ors, Felip Campaner, l’Avinguda Fernando Laparte, el carrer Jacint Verdaguer, el de Joan Maragall, el Mas la Porra, Mas Rafalot, Mestre Tornabell, el carrer de la Piscina, el de Puigsacalm, Santa Coloma, Secretari Reynes i el Carrer Vell.
 
La Vall d’en Bas segueix patint diversos talls tant en el subministrament d’aigua com el d’electricitat. Durant el mes de març s’han registrat dues interrupcions en el servei d’aigua potable i una altra en el servei elèctric. El d’aquest dijous serà el quart tall en menys de dos mesos.