El XIV Rally Costa Brava Històric creuarà dues vegades la Garrotxa

El divendres i dissabte nit els participants passaran per territori garrotxí | La prova comptarà amb gairebé un centenar d’inscrits i tindrà l’epicentre a Palamós

Imatge del 64è Rally Costa Brava
Imatge del 64è Rally Costa Brava | Josep M. Montaner
NacióGarrotxa
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:06h
El proper divendres 21 d’abril i el dissabte 22 la Garrotxa veurà passar la catorzena edició del Rally Costa Brava Històric. Amb sortida i arribada a Palamós, la prova anirà fins a Puigcerdà i passarà per territori garrotxí en dues de les seves etapes. La competició durarà tres dies: es donarà el tret de sortida el divendres i s’acabarà el dia de Sant Jordi.
 
Els dos passos dels vehicles per la Garrotxa seran de nit. El divendres es podran veure per Olot direcció les Preses travessant la Vall d’en Bas per Joanetes i pujant cap al Coll de Bracons. Està previst que els participants arribin a la comarca al voltant de les 10 de la nit.
 
El dissabte, els vehicles tornaran a passar per territori garrotxí aproximadament cap a les 9 del vespre. Creuaran la comarca des de Vidrà fins a les Planes d’Hostoles travessant gran part de la Vall d’en Bas.
 
96 vehicles participaran en la nova edició de la prova que tindrà, com a novetat, l’epicentre a Palamós. Anteriorment el Rally s'havia disputat a Lloret de Mar. Enguany compta amb tres municipis col·laboradors: Banyoles, Puigcerdà i Viladrau on els participants poden fer parada. També hi participaran diverses motocicletes i vehicles Eco que disputaran, per primer cop, la prova ECOSeries. El recorregut de la prova s'aproxima als 1.000 quilòmetres i es tracta d'una competició puntuable al campionat europeu d'aquesta especialitat.