Tres nous ambaixadors per la ciutat d’Olot

Ester Sala, Xavier Canalias i Valentí Canal són els noms dels nous representants de la capital de la Garrotxa | Des del 2012 s’han nomenat 20 ambaixadors

Ester Sala, Xavier Canalias i Valentí Canal, a la rebuda amb l'alcalde d'Olot, Mia Corominas
Ester Sala, Xavier Canalias i Valentí Canal, a la rebuda amb l'alcalde d'Olot, Mia Corominas | Pau Masó
Pau Masó
13 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:36h
Olot ha nomenat aquesta setmana tres nou ambaixadors de la ciutat. Ester Sala, Xavier Canalias i Valentí Canal són els nous representants de la capital de la Garrotxa al món. L’alcalde Mia Corominas, ha presentat els tres noms en un acte a l’Ajuntament i ha fet entrega d’un pin amb l’escut de la ciutat juntament amb un llibre de la ciutat d'Olot.
 
Ester Sala va néixer el 1982 i és Llicenciada en Enginyeria Química i Doctora en Ciències Naturals. Des del gener del 2016 viu a Alemanya on treballa a l’àrea de materials i processos de l’empresa Rolls-Royce.
 
Xavier Canalias, nascut el 1980 i parella de l’Ester, és Llicenciat en Física, en Enginyeria Industrial i enginyer aeronàutic. Des del 2004 viu a Alemanya on treballa a l’àrea de seguretat i fiabilitat de l’empresa Rolls-Royce.
 
Valentí Canal va néixer el 1966 i és Doctor en Medicina Veterinària per la Universitat de Bucarest, on viu des del 1996 quan hi va arribar per expandir una empresa alimentària d’Osona. Treballa com a consultor per a diferents empreses i fa conferències a universitats. També gestiona diferents projectes europeus com la creació d’empreses per a persones que s’inicien en el món laboral.
 

Els tres ambaixadors dialogant amb l'alcalde Mia Corominas Foto: Pau Masó


Des de fa cinc anys la ciutat d’Olot ha anat ampliant el Consell d’Ambaixadors que actualment compta amb un total de 20 representants. El 14 de juny del 2012, el mossèn Joan Soler va ser la primera persona que va rebre la distinció. El 2015 es va portar a terme la primera trobada entre tots els ambaixadors olotins on van exposar la seva visió d’Olot des del seu lloc de residència.
 
El Consell d’Ambaixadors d’Olot està format per:

1.    Joan Soler Ribas
2.    Carles Bosch Cos
3.    Martí Bassols Coma
4.    Egar Illas Arau
5.    Dani Arbós Daró
6.    Pau Figueras Barnera
7.    Marc Güell Cargol
8.    Anna Vila Espuña
9.    Remei Capdevila Werning
10.    M. Carme Mateu Pagès
11.    Joan Lluís Albella Corredera
12.    Elisabet Canalias Vila
13.    Aniol Salvador Soy
14.    Amèlia López Huix
15.    Francesc Artigas Ventolà
16.    Alba Oliveras Ferrer
17.    Irene Solé Canet
18.    Ester Sala Bosch
19.    Xavier Canalias Tercero
20.    Valentí Canal Font
 
Arxivat a