L’ocupació turística a la Garrotxa superarà el 80% el cap de setmana Sant

Es preveu igualar i superar les xifres de l’any passat | Els càmpings i les cases de colònies han penjat el cartell de complet

Centenars de visitants tornaran a posar els peus a la Garrotxa durant aquesta Setmana Santa
Centenars de visitants tornaran a posar els peus a la Garrotxa durant aquesta Setmana Santa | Martí Albesa
NacióGarrotxa
13 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:21h
La Garrotxa penjarà en els propers quatre dies el cartell de “gairebé ple”. Des d’aquest dijous Sant i fins el dilluns de Pasqua es preveu una ocupació mitjana de més del 80% a la comarca.
 
Segons dades de Turisme Garrotxa, els càmpings i cases de colònies de la comarca han penjat el cartell de complet amb un 100% d’ocupació. La resta de modalitats d’allotjament també es troben fregant el màxim: els allotjaments de turisme rural es situen al 96%, els apartaments al 93% i els hotels al 83%.
 
Es tracta d’unes xifres molt similars a la Setmana Santa del 2016. La mitjana d’ocupació a Olot va arribar al 86%, un increment del 3% respecte el 2015. Les bones previsions meteorològiques i les informacions que arriben des dels agents turístics fan preveure que es podran igualar les dades de l’any passat o, fins i tot, superar-les.
 
El percentatge d’ocupació disminueix si s’agafa tota la setmana des del divendres 7 d’abril fins el dilluns de Pasqua. Llavors, l’ocupació es situa al 62,5%. Tot i així, es tracta d’una xifra semblant a l’any passat, que va arribar al 68%. Les reserves d’última hora són les que també ajuden a pensar que les dades finals seran més elevades i incrementaran els percentatges actuals. 
 

La Fageda serà un dels punts turístics d'aquesta Setmana Santa Foto: Escola Pia Olot