La campanya «Recicla cultura» arriba per primer cop a Olot per Sant Jordi

Des d’ara i fins la diada, es recolliran llibres de segona mà per vendre'ls solidàriament el 23 d’abril | Els beneficis aniran destinats a la formació de persones en risc d’exclusió social

Pau Masó
11 d'abril del 2017
La Fundació Serveis Solidari serà present per primera vegada al Sant Jordi olotí. Ho farà portant a terme la seva tasca social, recollint fons per ajudar a les persones en risc d’exclusió social. L’entitat catalana amb seu a Barcelona és la responsable de la campanya “Recicla cultura” una iniciativa que busca convertir els llibres vells en oportunitats per a la gent sense estudis o analfabeta.
 
Recilca cultura” demana a la població que donin llibres vells al llarg d’aquestes setmanes fins el dia de Sant Jordi. El 23 d’abril la Fundació vendrà aquests llibres a un preu simbòlic per aconseguir beneficis per a la seva causa. S’han establert cinc punts de recollida de llibres a Olot: Biblioteca Marià Vayreda, a Can Trinxeria, a l’escola Volcà Bisaroques, a la biblioteca de l’IES Garrotxa i a l’Escola Pia.
 

Genoveva Pasqual, responsable de la campanya a Olot, i Pep Berga, regidor de Cultura Foto: Pau Masó


El 23 d’abril Fundació Servei Solidari serà present al Firal d'Olot i tothom que vulgui podrà col·laborar amb la causa. Es tracta del cinquè any que es porta a terme el “Recicla Cultura”, una campanya on durant el Sant Jordi 2016 hi van col·laborar més de 70 entitats catalanes amb un miler de participants. Els beneficis recollits l’any passat van permetre treballar conceptes com la migració, l’alfabetització i la lectura, i valors com els de la solidaritat, el voluntariat i el treball en equip.
 
Fundació Servei Solidari per la inclusió social es va crear el 2006 per l’Escola Pia de Catalunya. Reduir la injustícia social, possibilitant una correcta igualtat d’oportunitats és el principal objectiu de l’entitat. Per erradicar l’exclusió social desplega programes educatius, d’acolliment, d’emprenedoria i d’acompanyament a joves tutelats i extutelats.
Arxivat a