Olot ofereix 320 places d’escola bressol pel proper curs

Hi ha la intenció d'obrir una segona aula a Sant Miquel | De l'1 fins el 12 de maig es poden fer les preinscripcions

Pau Masó
11 d'abril del 2017
La capital de la Garrota oferirà 320 places d’escola bressol el curs 2017-18. El nombre de places és molt similar al que es va oferir el curs passat. La novetat és la voluntat, després de no aconseguir-ho l’any passat, d’obrir una segona aula a la llar d’infants de Sant Miquel si la demanda ho requereix.
 
En total a Olot hi haurà 23 aules repartides a les 5 escoles bressol de la ciutat per atendre els infants de 4 mesos a 3 anys: 5 a l’escola de les Fonts, 5 al Morrot, 3 a Sant Pere Màrtir i 8 a Sant Roc (escola que depèn de la Generalitat de Catalunya).
 

Jaume Mir, regidor d'Educació, ha presentat el número de places d'enguany per a les Escoles Bressol Foto: Aj. Olot


La llar d’infants de Sant Miquel es va reobrir l’any passat després d’estar tres anys tancada sota polèmica. Les retallades pressupostàries de la Generalitat i la davallada de les inscripcions van causar el tancament. El pacte de govern signat entre el PDeCat i el PSC portava entre els acords reobrir aquesta escola.
 
L'Ajuntament seguirà oferint la bonificació del 90%, que se suma a les ja existents. El consistori concedirà una ajuda que permetrà pagar només el 10% del cost de la plaça a les famílies amb dificultats econòmiques importants. Aquesta va ser una decisió que es va mantenir en els pressupostos d’enguany, que van valorar la partida d’educació com la més elevada de totes.
 
Preinscripcions de l’1 al 12 de maig
 
Des del dilluns 1 de maig i fins el divendres 12 es podrà fer la preinscripció a les escoles bressol. Des de l’1 i fins el 3 les sol·licituds només es podran fer a través d’Internet a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot. A partir del 4 i fins el 12 també es podrà fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). Per agilitzar els tràmits, cal demanar cita prèvia a partir del 18 d’abril trucant a l’Institut Municipal d’Educació o a l’OAC.
 
Els dies abans de les preinscripcions, del 18 al 21 d’abril s’organitzaran jornades de portes obertes per a les famílies que vulguin conèixer alguna de les escoles. 
Arxivat a