El pont de Sant Joan les Fonts es tornarà a obrir aquest dimecres

La zona per a vianants no estarà acabada però els cotxes hi podran circular | Un endarreriment en els treballs elèctrics provocarà talls puntuals en un sentit de la circulació

El Pont ha augmentat dos metres la seva amplitud
El Pont ha augmentat dos metres la seva amplitud | Aj. Sant Joan
Pau Masó
10 d'abril del 2017
Actualitzat el 12 d'abril a les 14:02h
Després de més de dos mesos d’obres Sant Joan les Fonts tornarà a recuperar la normalitat. El Pont del Salt que comunica la canya amb la població santjoanenca tornarà a obrir-se al trànsit el proper dimecres 12 d’abril. A partir de la tarda els cotxes podran circular-hi amb tota normalitat però els vianants hauran d’esperar. El transport públic i escolar es restablirà un cop obert el pont.
 
Un endarreriment en els treballs elèctrics de l’empresa FECSA Endesa no permetran obrir la zona de vianants que obra una nova via d’accés a peu al poble. L’empresa elèctrica ha d’acabar de retirar les torres i canalitzar i soterrar la línia elèctrica. Això provocarà que en moments puntuals un dels carrils de la via quedarà tallat.
 

Les obres del Pont del Salt Foto: Aj. Sant Joan


El Pont del Salt ha guanyat dos metres d’amplada i més seguretat amb l’actuació d’aquests últims mesos. Es tractava d’una obra rellevant pel municipi ja que millora l’accés a la població i el pas de camions i vehicles alhora. El nou pont ha costat més de mig milió d’euros i ha arribat 8 anys tard, es tractava d’una obra que s’arrossegava des del 2009.
 
El municipi garrotxí posa punt i final a dos mesos de desviacions viàries i afectacions al transport públic i escolar. A partir d’aquest dimecres tot tornarà a la normalitat amb un accés nou i renovat. 
 

Les obres permetran un accés més segur a la població Foto: Aj. Sant Joan