El diari britànic The Guardian publicarà sobre la Garrotxa

Aquesta setmana una de les seves periodistes ha visitat la comarca | Arquitectura, paisatge i turisme cultural són els motius d’un reportatge que serà publicat properament a la pàgina web del diari

NacióGarrotxa
07 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:16h
El diari britànic The Guardian dedicarà un reportatge sobre la Garrotxa. Suzanne Wales és la periodista encarregada de l’edició de l’article que aquesta setmana ha conviscut a la comarca per conèixer-la a fons. Wales escriurà sobre l’arquitectura, el paisatge i l’oferta de turisme cultural de la Garrotxa.
 
El Premi Prietzker d’arquitectura que va guanyar l’estudi garrotxí RCR ha portat a Wales a descobrir la convivència entre l’arquitectura i el paisatge garrotxí i a destacar els atractius culturals que té la comarca.
 
Turisme Garrotxa ha organitzat diverses activitats a la periodista perquè descobrís alguns dels indrets culturals més interessants. Wales ha visitat les obres d’RCR, el renovat Museu de la Garrotxa, el Museu dels Sants o les obres modernistes d’Olot. La periodista del diari britànic també s’ha interessat per la gastronomia de la comarca i ha finalitzat la seva visita al poble de Besalú per conèixer el seu passat jueu. 
 

Wales a l'estudi dels arquitectes RCR Foto: Turisme Garrotxa