El CAP del barri de Sant Miquel d’Olot es reubicarà per poder-se ampliar

Es situarà prop del mateix lloc on es troba ara dins el mateix barri | El ple aprova la modificació del pla urbanístic dels terrenys on s’ubicarà l’equipament | Des del consistori s’avisa que no serà una obra ràpida ja que anirà a càrrec del Departament de Salut

Imatge del lloc on s'ubicarà el nou CAP de Sant Miquel
Imatge del lloc on s'ubicarà el nou CAP de Sant Miquel | Pau Masó
Pau Masó
03 d'abril del 2017
L’ambulatori del barri de Sant Miquel situat a l’avinguda Girona d’Olot tindrà nova seu i més àmplia tal i com va aprovar l’últim ple municipal. L’Ajuntament ha engegat el procés per posar fi als problemes d’espai que té ara mateix el centre sanitari.
 
Durant l’últim ple municipal es va aprovar l’adquisició de dues parcel·les propietàries d’una entitat bancària i la respectiva modificació dels seus usos per ubicar-hi un espai sociosanitari. La modificació del Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal (POUM) significa el tret de sortida d’un projecte que no serà imminent.
 

Els terrenys que ocuparà el nou centre sanitari Foto: Pau Masó


L’alcalde Mia Corominas va explicar durant el ple que no s’espera que l’obra s’iniciï en l’actual mandat, però si que s’haurà posat el terreny a disposició del Departament de Salut que serà el responsable de l’obra. El conseller Antoni Comin, es va comprometre a tirar endavant el nou centre en una visita a la comarca fa uns mesos. Segons Corominas, la Generalitat iniciarà el procés “de seguida que tinguin disponibilitat econòmica”. L’obra que s’ha de portar a terme a les dues parcel·les adquirides per l’Ajuntament és rellevant i necessita una inversió important.
 
Actualment, el CAP de Sant Miquel té una població assignada que s’acosta als 6.000 usuaris i realitza 40.000 visites l’any. Enguany el centre ha complert 10 anys de la seva obertura l’any 2007.
 
Arxivat a