La Final de la Copa Catalunya converteix Olot en la capital del futbol català

El Nàstic de Tarragona s’emporta el títol en un partit sense gols que ha acabat als penals | L’Estadi Municipal d’Olot ha acull a 3.317 espectadors | El camp olotí es reconverteix en un escenari de gala per rebre la competició més important organitzada des de la Federació Catalana de Futbol

Imatge de l'inici del partit
Imatge de l'inici del partit | Pau Masó
Pau Masó
28 de març del 2017
Actualitzat el 29 de març a les 12:44h
La 28 ena Final de la Copa Catalunya disputada a Olot entre el Nàstic i el Girona passarà a la història no pel futbol, sinó per la manera com es va viure. L’estadi Municipal es va reconvertir en un escenari de gala per rebre una competició mai vista a la Garrotxa. Publicitat led, una grada supletòria, confeti, un equip de so renovat o nous accessos van provocar que els aficionats gaudissin d’un escenari totalment diferent al que estan acostumats.
 
La Final se la va acabar emportant el Nàstic de Tarragona als penals. Després de complir els 90 minuts sense gols, en un partit poc vistós per l’aficionat, els homes de Juan Merino van aconseguir la tercera Copa Catalunya del club. Per altra banda el Girona buscava aconseguir per primer cop un títol que encara no té a les seves vitrines. El seu entrenador, Pablo Machín, va presentar un onze inicial amb deu jugadors del primer equip. Tot i així, no va poder vèncer un Nàstic que lluita per salvar-se del descens a la Segona Divisió.
 

Una ocasió de córner a favor del Nàstic Foto: Pau Masó


L’Estadi Municipal d’Olot va viure una de les entrades rècord de la seva història, superada pel partit d’ascens que va permetre a la Unió Esportiva Olot pujar per primer cop a la Segona Divisió B. Aquest dimarts, 3.317 espectadors van gaudir de la Copa Catalunya, mentre en l’ocasió de l’ascens es van fregar els 4.000. Entitats, autoritats i clubs garrotxins van estar presents a la cita esportiva on també es va fer un homenatge al CPA Olot pel seu desè títol mundial aconseguit a Novara (Itàlia) durant el mes d’octubre del 2016.
 
El proper partit que viurà l’estadi serà l’Olot-Palamós, un enfrontament que tindrà lloc el pròxim diumenge i que farà tornar a viure el futbol a la ciutat amb normalitat. 
 
Arxivat a