VÍDEO Primeres imatges de la pel·lícula que es va gravar a l'Hospital d'Olot

El tràiler de «No sé decir adiós» mostra algunes imatges de l'interior del centre hospitalari garrotxí | El film es va gravar ara fa un any i s'estrenarà pròximament

NacióGarrotxa
29 de març del 2017
Actualitzat a les 10:24h


L'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa es va convertir durant la primavera del 2016 en un plató de cinema. S'hi va gravar durant quatre dies diverses escenes de la pel·lícula No sé decir adiós, el primer llargmetratge de Lino Escalera. Al tràiler del film es poden veure algunes imatges gravades a l'interior del centre hospitalari garrotxí. La pel·lícula s'estrenarà a la gran pantalla en els propers mesos. 

No sé decir adiós està protagonitzada per Juan Diego, Lola Dueñas, Nathalie Poza i Pau Durà, i narra la història del retrobament entre dues germanes que fa anys que no es parlen empeses per la malaltia terminal del seu pare. La filla jove decideix dur el seu pare des d'un hospital d'Almeria fins a un de Barcelona. Aquestes escenes que en la ficció passen a un centre hospitalari de Barcelona, a la realitat es van gravar a Olot.
 
Arxivat a