Tall en el subministrament d’aigua a diversos punts de la Vall d’en Bas el proper dijous

Durant quatre hores els veïns d’algunes zones es quedaran sense servei | Serà el tercer tall de subministraments que es pateix en menys d'un mes al municipi

És el segon tall en el subministrament d'aigua en menys d'un mes
És el segon tall en el subministrament d'aigua en menys d'un mes | ND
Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat a les 11:36h
L’empresa responsable del subministrament d’aigua, Prodaisa, informa que el proper dijous 30 de març diversos punts de la Vall d’en Bas patiran talls de subministrament d’aigua.
 
El servei quedarà restringit a la zona de la parcel·lària, Puigpardines, la Cooperativa, Can Trona i fins a Can Periques. Des de les 9 del matí i fins les 13h els veïns d’aquestes zones no tindran servei d’aigua potable.
 
El motiu del tall es deu a la connexió d’una canonada a la xarxa general amb la finalitat de donar aigua a la casa disseminada de La Central Nova.

Serà el tercer tall en subministraments que pateix la Vall d'en Bas en aquest mes de març. El dia 7 també hi va haver un tall en el subministrament d'aigua que va afectar a la zona del Mallol i el dia 22 de març es va patir un tall elèctric en diferents punts del territori basenc. En aquestes dues ocasions anteriors la restricció del servei va ser provocada per tasques de manteniment i millora. 
 

Consulta el plànol de les zones que quedaran afectades