L'empresa garrotxina Noel Alimentària obrirà una planta a Sant Joan de les Abadesses

La companyia ha comprat les instal·lacions de l'antiga fàbrica d'Embotits Monts amb l'objectiu d'ampliar la capacitat productiva de la firma | L'obertura implicarà la creació de "nous llocs de treball", però encara no s'ha fixat una data concreta per a la posada en marxa de la planta

Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat a les 8:59h

Els responsables de Noel Alimentària, en una imatge d'arxiu. Foto: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses


L'empresa garrotxina de xarcuteria Noel Alimentària obrirà una planta de producció a Sant Joan de les Abadesses. La companyia ha comprat l'antiga fàbrica d'Embotits Monts, l'emplaçament on ha decidit instal·lar la nova nau. Tal i com la firma apunta en un comunicat, l'objectiu de la compra és "ampliar la capacitat productiva de la seva divisió d'especialitats de xarcuteria i obrir noves línies de negoci".

Al text, els responsables de l'empresa asseguren que la "nova adquisició demostra una clara aposta pel territori" i creuen que suposarà un nou impuls econòmic per a la zona. L'obertura implicarà la creació de "nous llocs de treball", tot i que la companyia no ha donat una xifra exacta ni tampoc ha fixat una data concreta per a la posada en marxa de la planta.

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses valora molt positivament la notícia perquè creu que evidencia que "és possible atraure noves empreses i crear nous llocs de treball". Noel Alimentària és una empresa familiar de quarta generació ubicada a Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa, que exporta a més de 55 països, té prop de 1.000 treballadors i una desena de plantes de producció repartides per tot el món.