La Final de la Copa Catalunya convertirà l’Estadi Municipal d’Olot en un «camp d’elit»

L’esdeveniment es presenta a Olot a falta d’una setmana perquè es disputi | S’espera que més de 3.000 persones omplin l’equipament olotí | Els clubs finalistes es comprometen a portar un mínim de 7 jugadors del primer equip

Els representants assistents a l'acte amb la copa catalana
Els representants assistents a l'acte amb la copa catalana | Pau Masó
Pau Masó
22 de març del 2017
El pròxim dimarts 28 de març Olot acollirà la 28ena Final de la Copa Catalunya entre el Nàstic de Tarragona i el Girona. Aquest dimarts s’ha portat a terme l’acte de presentació on s’hi han reunit desenes de representants de la federació i dels clubs del futbol català; El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha volgut remarcar que es vol transformar l’Estadi Municipal d’Olot en un «camp d’elit».
 
Serà la primera vegada que la capital de la Garrotxa acollirà un esdeveniment futbolístic d’aquesta rellevància. Tot i que les entrades ja s’han exhaurit, durant l’acte de presentació s’ha insistit en fer una crida al públic perquè participi a la final. La Federació vol omplir el camp amb una grada supletòria per intentar arribar a la màxima capacitat permesa que són les 3.500 persones. A més, s’espera que pugui assistir al partit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. També s’ha confirmat que es farà un acte de reconeixement al Club Patinatge Artístic Olot pels seus 10 títols mundials.
 

L'acte de presentació ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Olot Foto: Pau Masó
 

Durant la presentació, Subies ha destacat la importància de traslladar actes tan rellevants a territoris que normalment no es pot veure futbol professional. “Hem de pensar sempre en el territori. Hi ha més que una ciutat o una comarca. Tots hem de fer un esforç per donar un plus al futbol català”, ha assegurat el president de la Federació. Subies ha catalogat la final com un “premi” per Olot i ha desitjat que la temporada que ve la ciutat pugui gaudir d’un equip a Segona Divisió B.
 
A l’acte també hi han assistit representants dels dos clubs que disputaran la final, el president del Girona, Delfí Geli, i el gerent del Nàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas. Des de la Federació s’ha buscat el compromís dels clubs finalistes perquè aportin al partit un mínim de 7 jugadors del primer equip. Tot i no ser una competició oficial, la Copa Catalunya busca que els clubs posin tots els al·licients perquè l’aficionat pugui gaudir d’un dels esdeveniments més rellevants del futbol català.
 
Arxivat a