NacióDigital sorteja entrades per al Festival Strenes de Girona

Els guanyadors podran assistir a un d'aquests concerts: Julieta Venegas, Paco Ibañez, Blaumut, Mishima, Ramon Mirabet o Joan Miquel Oliver

Amics de les Arts
Amics de les Arts | FestivalStrenes
Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a les 12:48h
NacióDigital sorteja entrades per a diversos concerts del Festival Strenes de Girona, que se celebra del 25 de març al 30 d'abril a diferents escenaris de la ciutat. En concret, se sortegen: 2 entrades per Julieta Venegas (dissabte 8 d'abril); 2 per a Paco Ibañez (dissabte 1 d'abril); 2 per a Blaumut (dissabte 1 d'abril); 4 per a Mishima (dissabte 29 d'abril); 2 per Ramon Mirabet (divendres 28 d'abril) i, 2 per a Joan Miquel Oliver (divendres 7 d'abril). Per a participar només cal omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades i seleccionar l'espectacle al qual us agradaria assistir.

Enguany el festival ha augmentat els concerts d'entrada lliure. Així per exemple, l'espai musical Yeah de Girona acollirà els concerts de Gener, Lakaste, Renaldo & Clara i Anímic; als Jardins de la Mercè s'hi podrà veure Fito Luri i Vease Pàg 57.

Per altra banda, la Plaça Catalunya acollirà el 21 i 22 d'abril els concerts de caire més popular, amb actuacions gratuïtes de Doctor Prats, Gossos, Buos, Doctor Calypso que celebra els 20 anys del disc Tòxic Sons, Miqui Puig i Marion Harper. A més, hi haurà una zona de food trucks i un espai de cockteleria.




Normes del concurs:
 
- Per participar en el sorteig cal introduir el nom, cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el divendres 24  de març a les 10 del matí. Seguidament  es procedirà a efectuar el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada es contactarà amb altres participants.

- El nom dels guanyadors definitius es farà públic.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Mitjançant la participació en el sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de NacióDigital. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.
 

Mishima. Foto: Festival Strenes