Les compres fetes aquest Nadal a la Garrotxa acumulen 12.000 euros per a l’alimentació infantil

Cada garrotxí que va pagar amb targeta durant la campanya nadalenca va donar deu cèntims d’euro a la causa | Es tracta d’una campanya impulsada entre CaixaBank, l’Ajuntament d’Olot i l’Associació de Comerciants

El carrer Major d'Olot durant la campanya de Nadal
El carrer Major d'Olot durant la campanya de Nadal | Martí Albesa
NacióGarrotxa
20 de març del 2017
A principis de desembre del 2016 l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Ajuntament i l’Obra Social La Caixa van iniciar una iniciativa per col·laborar amb el projecte d’alimentació infantil que està portant a terme el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.
 
Al final de la campanya s’ha recollit un total de 12.000 euros que aniran destinats íntegrament al projecte de l’ens garrotxí que té per objectiu cobrir les necessitats d’alimentació infantil de la comarca durant els períodes de vacances escolars. El projecte també inclou ajudes a les famílies per millorar els hàbits d’alimentació a la llar.
 
La campanya nadalenca ha servit per recollir una aportació a través dels pagaments amb targeta que s’han fet a la capital de la Garrotxa. S’han destinat 10 cèntims d’euro a la causa per cada pagament que s’ha fet amb targetes de CaixaBank. Així doncs, aquest Nadal a la Garrotxa s’han efectuat 120.000 pagaments electrònics que han servit per sumar aportacions a una causa solidària.