Detinguts els autors de l’assalt violent a un habitatge de Castellfollit

Els dos homes van ser detinguts a Salt i han estat posats en llibertat amb càrrecs | També s’ha identificat a dues persones més que podrien haver estat còmplices dels fets

NacióGarrotxa
17 de març del 2017
Actualitzat a la 13:37h

Carrers del nucli antic de Castellfollit de la Roca. Foto: Martí Albesa


Aquest dimecres 15 de març, agents dels Mossos d’Esquadra de Girona van detenir a Salt els autors del robatori amb violència que va patir un veí de Castellfollit de la Roca el passat 12 de gener. Es tracta de dos homes de 27 anys i sense domicili conegut.
 
Els fets van tenir lloc fa dos mesos quan els detinguts van entrar amb violència i intimidació en un domicili de la població garrotxina. Els assaltants van aprofitar el moment en què el propietari de la finca es disposava a marxar de casa seva per accedir a l'interior de l'habitatge. Els detinguts van amenaçar i intimidar a l’home en una habitació. Els lladres també el van lligar i colpejar, i li van sostreure el rellotge, diners en efectiu i pertinences personals.
 
Els Mossos d’Esquadra han identificat a dues altres persones que, possiblement, van facilitar informació als delinqüents per portar a terme l’assalt. Els agents els hi van prendre declaració en qualitat d’imputats en el robatori amb violència i intimidació.
 
Els detinguts, amb antecedents, han passat aquest divendres 17 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.