El Carnaval d’Olot 2017 recull més de 1.000 euros per la lluita contra el càncer

A través del sopar de penyes del Carnaval d’Olot es va recollir un euro solidari per participant | El CIT ha fet entrega de la quantitat aconseguida a l’Oncolliga

Moment de l'entrega de la quantitat recollida amb representats de les penyes garrotxines
Moment de l'entrega de la quantitat recollida amb representats de les penyes garrotxines | Pau Masó
Pau Masó
17 de març del 2017
Actualitzat a les 11:51h
El passat Carnaval d’Olot, celebrat el 4 de març, la gresca i la disbauxa van ser les protagonistes de la diada, però la solidaritat també hi va ser present. Durant el sopar de penyes que tancava la rua olotina, es van recollir 1.050 euros per la lluita contra el càncer.
 
Les mateixes colles garrotxines van ser les impulsores d’una iniciativa solidària que recollia un euro per participant. Fins i tot algunes penyes que no hi van assistir també van fer l’aportació. Es tracta d’una iniciativa que es recupera aquest any però que s’havia portat a terme en edicions anteriors del carnaval olotí.
 
La quantitat aconseguida s’ha donat íntegrament a la delegació de la Fundació Oncolliga a Olot que destinarà l’aportació a diferents serveis a disposició dels malalts de càncer a la Garrotxa.
 
La presidenta de la Fundació Oncolliga, Lluïsa Ferrer, ha definit aquesta aportació com una “acció emocional”. “Quan fem coses per Olot és perquè ens les proposen. Mai diem que no. El sentiment arrelat de l’Oncolliga al territori és gràcies a les delegacions”, afirma la presidenta de la Fundació.
 
Fa pocs dies, l’entitat catalana dedicada a la lluita contra el càncer va donar prop de 20.000 euros a l’Hospital d’Olot per millorar el servei d’atenció als familiars dels malalts de càncer i augmentar les hores d’atenció psicològica. En concret es van comprar 8 sofàs-llit i es va incrementar un 80% les hores mensuals d’atenció psicològica a disposició dels usuaris de l’àrea de cures pal·liatives.
Arxivat a