Segon cap de setmana del Festival El Mini a Olot

El Festival posa punt i final a la setena edició amb Luthea Salom i Sidonie | Dissabte tindran lloc els «concerts d’estar per casa» amb Paula Valls, Xarim Aresté o Guillem Roma

Pau Masó
16 de març del 2017
Actualitzat el 17 de març a les 20:02h
El festival tanca la seva setena edició aquest cap de setmana
El festival tanca la seva setena edició aquest cap de setmana
El Festival El Mini d’Olot arriba a la seva fi amb el segon i últim cap de setmana de concerts. Des del 9 de març El Mini ha omplert la ciutat d’Olot d’actuacions de format proper i d’artistes íntims. La setena edició del festival prepara per aquest cap de setmana altres plats forts del cartell i també els “concerts d’estar per casa”, actuacions musicals en espais reduïts de la ciutat.
 
El dijous 16 de març es posarà fil a l’agulla al comiat del festival amb el català Paul Fuster nascut a Minnesota. Fuster presentarà a la Sala Torín el seu nou àlbum Go/Between.
 
El divendres arribarà el torn de la vital Luthea Salom que intentarà omplir l’Orfeó Popular d’Olot amb una atmosfera acústica a través de la seva guitarra i composicions pròpies. L’artista canadenca actuarà a les 22h a la sala olotina i anirà seguida d’una sessió de discjòquei al mateix espai.
 
El dissabte arriba la traca final del festival. Ho farà amb els “concerts d’estar per casa” una proposta que convida als artistes i al públic a compartir un espai reduït com un pis o una terrassa. En aquests concerts l’aforament és limitat i té un màxim de 40 persones. Els artistes que actuaran en aquest concerts de petit format són Paula Valls, Guillem Roma, Xevi SF, Xarim Aresté i Agnès & The Pepits. Els artistes es repartiran en diferents habitatges d’Olot al llarg de tota la tarda i el públic haurà d’escollir en alguns casos quin concert anar a veure ja que coincideixen alguns horaris.
 
Sidonie, l’artista més rellevant del cartell d’El Mini 2017, tancarà l’edició 2017 del festival omplint la Sala Torín a partir de 2/4 d’onze de la nit. El seu vuitè disc El Peor Grupo del Mundo, farà passar una nit pop al públic olotí amb un grup que està a punt de complir els 20 anys de recorregut. 
 

Cartell de l'edició del 2017 Foto: El Mini

Arxivat a