Olot acollirà la final de la Copa Catalunya entre el Girona i el Nàstic

Serà el 28 de març a l’Estadi Municipal | És la primera vegada que l'estadi olotí acull la final catalana | La seu es disputava entre Olot i Ascó

Pau Masó
09 de març del 2017
Actualitzat a les 19:55h
El Girona, el Nàstic de Tarragona i l’Olot s’han posat d’acord perquè la 28ena Final de la Copa Catalunya es disputi a l’Estadi Municipal olotí. Serà el dimarts 28 de març a les 7 de la tarda.
 
És la primera vegada que el Municipal acull la final de la competició catalana. L'última edició es va jugar a la Nova Creu Alta entre el Sabadell i el Barça B. Montilivi va ser l'última seu gironina al 2014 que va acollir la final. 

Jordi Bonet, delegat de la Federació Catalana de Futbol a Girona ha explicat a NacióGarrotxa que la seu es disputava entre Olot i Ascó. En una reunió aquest mateix dijous al matí ha sortit finalment escollit per sorteig l'Estadi Municipal d'Olot. 

Bonet ha explicat que l'estadi passarà a ser de la Federació Catalana de Futbol en aquell dia i que es vol omplir el camp de senyeres per convertir-ho en una "gran festa" del futbol català. Segons el delegat de la Federació a Girona, la Final de la Copa Catalunya és el segon esdeveniment més important que organitza l'entitat: "Després del partit de la selecció catalana, la final és l'acte més important". 
 

Imatge d'un dels partits de l'Olot a l'Estadi Municipal Foto: UE Olot

 

Jordi Bonet també ha assegurat que a la cita hi assistiran autoritats rellevants del món del futbol català i fins i tot podria haver-hi la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. 

L'Estadi Municipal d'Olot té una capacitat per uns 3.000 espectadors. Bonet ha descartat la possibilitat d'ampliar la graderia i es mostra convençut que els aficionats de la Garrotxa també seran presents a la cita: "Els aficionats garrotxins mai fallen, sempre omplen l'estadi". 

L'Olot jugarà el cap de setmana anterior a la final al camp del Granollers, per tant, el Girona i el Nàstic es trobaran amb un terreny en bones condicions.
Arxivat a