El Festival Mini d’Olot dona el tret de sortida a una vintena de concerts

Des d’aquest dijous fins el dissabte 18 de març la ciutat s’omplirà amb concerts de diversos formats | Sidonie, Paula Valls, Guillem Roma o Mikel Erentxun són alguns dels artistes que formen la setena edició del festival

NacióGarrotxa
09 de març del 2017
Actualitzat a les 21:26h
La capital de la Garrotxa enceta avui dijous una marató d’actuacions musicals que s’allargarà fins el 18 de març. Els propers caps de setmana estaran protagonitzats pel festival que presenta una vintena de concerts en formats diferents.
 
El Mini arriba enguany amb la voluntat de seguir amb l’ambició d’uns caps de cartell de renom i sense perdre l’essència que caracteritza el festival de “qualitat, proximitat i diversitat”.
 
La primera jornada s’inicia amb l’actuació inaugural d’Oscar Linares Trio aquest dijous a l’Espai Núria. El Festival seguirà amb la presentació del nou disc d’Anímic a la Sala Torín. El divendres i dissabte tindrà lloc algun dels plats forts del Festival com Mikel Erentxun que actuarà el dia 10 a la Sala Torín o Soledad Vélez, el dissabte a l’Orfeó Popular.

La segona jornada del festival serà del 16 al 18 de març on es podran veure altres caps de cartell com Sidonie o Luthea Salom i les actuacions de petit format que tindran lloc en diversos pisos i espais reduïts del centre de la ciutat, entre les quals hi haurà Paula Valls, Guillem Roma o Santi Careta. En aquests concerts l’aforament arriba a un màxim de 40 persones.
 
El Festival Mini es caracteritza per ser un esdeveniment intimista que aposta per la interacció entre el públic i l’artista amb actuacions de petit format. El Mini va néixer amb la idea i l’objectiu de presentar concerts en solitari d’artistes que habitualment es presenten acompanyats del seu grup.
 

Consulta tota la programació del Festival Mini 2017
 

Cartell de l'edició del 2017 Foto: El Mini

Arxivat a