Sant Joan les Fonts i Tortellà posen punt i final al carnaval a la Garrotxa

La Santjoanenca es deixarà veure a casa després de guanyar tots els premis de la temporada | A Tortellà la rua, el sopar i la festa tancaran la temporada carnavalesca

La comparsa de la Santjoanenca al Carnaval d'Olot 2017
La comparsa de la Santjoanenca al Carnaval d'Olot 2017 | Albert Ortiz
NacióGarrotxa
08 de març del 2017
Actualitzat a la 13:52h
Últim cap de setmana de carnaval a la Garrotxa amb una doble ració a la comarca. Sant Joan les Fonts i Tortellà posen punt i final a la festivitat que la setmana passada va celebrar-se a Olot i Maià de Montcal. Des de principis de febrer el carnaval va iniciar-se a la comarca amb el Carnestoltes de Besalú, el més matiner.
 
Sant Joan les Fonts viurà aquest cap de setmana la catorzena edició amb la intenció de consolidar-se com un carnaval de referència a la comarca. Enguany els motius són justificats ja que la colla local Santjoanenca ha guanyat el primer premi a les tres rues que ha participat: Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Olot. Aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda es podrà veure l’exitosa carrossa dels santjoanencs, a més d’altres colles i comparses de la comarca.
 
La festivitat acabarà a Sant Joan amb el tradicional sopar popular on hi assistiran la majoria dels més de 450 participants de la rua.
 
A Tortellà, el carnaval es viurà també amb una rua pel poble que començarà a les 18h des del Casino. Una hora més tard tindrà lloc un espectacle infantil pels més menuts amb el grup Alça Manela i la diada s’acabarà amb un sopar popular i festa per tots els veïns.