La ciutat d’Olot reuneix els millors jugadors del horseball català

Aquest cap de setmana es celebrarà la 5a Gala de Horseball de Catalunya | Els millors jugadors i equips catalans del 2016 seran reconeguts pels seus èxits | L’olotí Marià Clavell rebrà un reconeixement per ser el segon millor jugador del món

Marià Clavell serà protagonista de la 5a Gala del Horseball Català
Marià Clavell serà protagonista de la 5a Gala del Horseball Català | Berta Barnils
NacióGarrotxa
07 de març del 2017
El proper dissabte 11 de març Olot es convertirà en capital del Horseball de Catalunya per reconèixer els èxits dels esportistes catalans durant el 2016. El Restaurant La Deu serà el lloc on es portarà a terme la cinquena edició de la Gala del Horseball de Catalunya, una gala que ja fa tres anys consecutius que se celebra a Olot.
 
L’acte d’aquest dissabte vol reconèixer els èxits aconseguits pels esportistes i equips del horseball català. Durant la gala es fa entrega de diversos guardons i reconeixements que posen de relleu els triomfs catalans amb la presència d’autoritats i membres de la Federació Catalana de Horseball i de l’esport català.
 
Entre els reconeixements n’hi haurà un d’especial per a Marià Clavell, jugador olotí de horseball, que l’octubre del 2016 va ser considerat el segon millor jugador del món. Durant l’any passat Calvell també va aconseguir més èxits:, va guanyar la seva quarta Champions amb el Cardedeu, ex-equip de l'olotí, i va quedar subcampió del món amb la selecció espanyola.
 

Francesc Puy, president de la Federació Catalana de Horseball, i Mar Roca, regidora d'esports d'Olot Foto: Martí Albesa


La Gala del Horseball de Catalunya també té l’objectiu de mostrar el bon moment de forma d’aquest esport. Fins a 124 jugadors catalans  han obtingut medalles en 24 competicions internacionals i 3 campionats d’Espanya durant el 2016.
 
La gala repartirà tres tipus de premis: el trofeu Pilota de Horseball, dedicat a la trajectòria o un gran èxit; el trofeu Horseball Catalunya, dirigit a les persones o entitats que treballen per la millora del horseball; i els premis de reconeixement, a tots els jugadors, tècnics o jutges que han aconseguit èxits el 2016.

El president de la Federació Catalana de Horseball, Francesc Puy, ha remarcat durant la presentació l'empenta de moltes persones perquè el Horseball tingui reconeixement: "Darrera aquest esport hi ha molta gent que s'esforça perquè sigui reconegut a nivell mundial". Puy també ha assenyalat que la Gala del Horseball que es celebrarà a Olot és un "reconeixement a persones desinteressades" que impulsen aquest esport. 
Arxivat a