El CPA Olot guanya el campionat espanyol i va llançat cap a Europa i el món

El “Sóc Innocent” aconsegueix el tercer títol de la temporada per davant del Girona i el Masnou | Les patinadores de Ricard Planiol s'adjudiquen els bitllets per participar als campionats europeu i mundial

Les patinadores al primer lloc del podi del campionat estatal 2017
Les patinadores al primer lloc del podi del campionat estatal 2017 | Pau Masó
Pau Masó
04 de març del 2017
Actualitzat a les 22:57h
Per catorzè cop a la seva història, el CPA Olot guanya el Campionat Espanyol. Les patinadores de Ricard Planiol han aconseguit aquesta tarda el tercer títol de la temporada al Pavelló Barris Nord de Lleida. Ho han fet amb una posada en escena impecable que ha provocat que els jutges hagin puntuat el Sóc Innocent amb 97.7 punts, la puntuació més alta d'aquesta temporada. Les patinadores olotines han aconseguit quatre 9.9 en la puntuació. 
 
L’or aconseguit aquest dissabte dona els bitllets a les patinadores olotines per participar als campionats europeu i mundial. El primer es celebrarà a Nantes del 29 al 30 d’abril i, el campionat mundial serà a la Xina a principis de setembre durant els Roller Games 2017, els mundials del món del patí.
 

Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega amb el trofeu Foto: Pau Masó


Per altra banda, el segon lloc del podi en el campionat estatal d’aquest dissabte ha estat pel Girona, que amb el ball Esclaus de la riquesa ha aconseguit una puntuació de 93.5 i també disputarà l'europeu i el mundial. L’últim lloc del podi l’ha ocupat el Masnou amb la seva coreografia La dictadura del cos i guanya el bitllet per anar a l’Europeu o al Mundial. L’opció que no es quedin les patinadores barcelonines serà per l'equip aragonès de l'Aurora, que ha quedat quart i haurà d’esperar a veure quin bitllet rebutja el Masnou.
 
Aquest és el tercer campionat que s’emporta el club olotí aquesta temporada. Després de guanyar el territorial i el català a Girona, aconsegueixen el triplet a Lleida amb l’estatal. Les patinadores de Ricard Planiol segueixen augmentant la puntuació campionat rere campionat i es troben en un gran nivell per encarar les dues últimes cites de la temporada que els hi podrien permetre guanyar el dotzè europeu i l’onzè mundial de la història del club.  
 

Foto de família al pavelló Barris Nord de Lleida Foto: Pau Masó