PIMEC Girona i Dinàmig Garrotxa s’alien per donar més suport a les pimes de la comarca

A través d’un conveni col·laboratiu les dues entitats volen oferir més assistència les empreses | El primer pas, impulsar el Programa de Suport a l’Empresa Familiar

NacióGarrotxa
27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:16h

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica d'Olot, i Pere Cornellà, president de PIMEC GIrona Foto: Aj. Olot


Les petites i mitjanes empreses de la Garrotxa (pimes) podran gaudir de més suport institucional amb l’aliança entre la patronal PIMEC Girona i el consorci Dinàmig Garrotxa, entitat dedicada al desenvolupament econòmic de la comarca. La comunió entre aquests dos ens s’ha formalitzat amb un conveni signat per Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica d’Olot, i Pere Cornellà, president de PIMEC Girona. 
 
A través d’aquesta aliança entre les dues institucions es vol oferir programes, cursos, xerrades i activitats adreçades a les pimes de la Garrotxa. El primer pas conjunt després de la signatura del conveni és el Programa de Suport a l’Empresa Familiar, una iniciativa que pretén ajudar a les empreses en el moment de la successió i situacions que afectin a la continuïtat del negoci.
 
Es calcula que el 82% de les empreses gironines són familiars, la majoria de les quals no tenen un traspàs planificat en cas de jubilació o successió del negoci. A través d’un assessorament financer, organitzatiu i logístic en el moment del traspàs del negoci, el programa vol assegurar el futur de les empreses.
 
El conveni entre PIMEC Girona i Dinàmig també preveu altres activitats com xerrades empresarials, trobades entre empreses i ajudes a les empreses internacionalitzar-se.