«+MOT» que mai

Una trentena d’activitats eixamplaran el festival des de març fins l’estiu| L’Escola d’Art, l’Observatori del Paisatge, l’Escola Municipal d’Expressió i l’Arxiu Comarcal algunes de les entitats participants del +MOT

EL MOT es celebrarà del 25 de març a l'1 d'abril
EL MOT es celebrarà del 25 de març a l'1 d'abril | Martí Albesa
Pau Masó
03 de març del 2017
El Festival MOT de Literatura que se celebra entre Girona i Olot s’eixampla per primera vegada des del mes de març fins a l’estiu. Ho fa amb una trentena d’activitats repartides entre les dues ciutats i sota l’etiqueta “+MOT”. Entitats i equipaments de les dues ciutats seran protagonistes del "pre" i el "post" del Festival Mot que es celebrarà del 23 de març a l’1 d’abril.
 
A Olot, les activitats del +MOT consistiran en 4 exposicions relacionades amb la temàtica d’enguany del festival: escriure el passat. Destaca, sobretot, la primera mostra que arribarà sota el nom "Aparadors +MOT" que omplirà els aparadors de diferents llibreries i papereries de la ciutat amb obres dels alumnes de l’Escola d’Art. A partir del 6 de març i fins l’1 d’abril es podran veure els treballs des de l'altra banda del vidre.
 

La Biblioteca Marià Vayreda setà escenari del +MOT Foto: Martí Albesa


L’Escola d’Art tornarà a ser protagonista del 15 de març al 16 d'abril conjuntament amb l’Observatori del Paisatge en una exposició conjunta a Can Trincheria de fotografies inspirades en els textos dels autors que passaran pel MOT.
 
També participarà al +MOT l'Escola Municipal d'Expressió amb l’exposició “Cobertes versionades”, una mostra de cobertes alternatives a llibres. Les obres es podran veure a les finestres de la Biblioteca Marià Vayreda del 17 de març al 9 d’abril. Per últim, l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa des del 20 de març al 3 d’abril exposarà a la seva sala de consultes diferents obres literàries d’autors Garrotxins que tenen en comú la documentació històrica.
 
La ciutat de Girona també viurà el +MOT amb concursos de narrativa, tallers infantils i itineraris guiats que es poden consultar a la pàgina web oficial del festival.
Arxivat a