Tallers, concerts i calçotada a la Vall d’en Bas per ajudar als refugiats

El municipi viurà aquest cap de setmana una jornada solidària | Hi seran presents diverses ONGs reconegudes per al seva tasca humanitària amb els refugiats

NacióGarrotxa
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:26h
L’Ajuntament d’en Bas i l’Associació de veïns de Sant Esteve organitzen aquest cap de setmana un seguit d’actes amb l’objectiu de recaptar fons per a les persones refugiades. Tots els actes de la Jornada es portaran a terme al local social de Can Tista situat al nucli de Sant Esteve d’en Bas.
 
Gran part de les activitats esdevindran el dissabte 25 de febrer des de les 10.30h del matí fins ben entrada la tarda. Divendres 24 hi haurà la projecció del documental Diaris de Kandahar, un reportatge sobre la història d’un fotoperiodista en el combat del sud de l’Afganistan.
 
Durant el matí del dissabte es podrà escoltar el testimoni de diverses persones que han viscut de prop el drama dels refugiats. Al migdia arribarà l’acte més popular de la diada amb una calçotada que espera aplegar veïns del municipi i altres localitats de la Vall i la Garrotxa. Ben entrada la tarda es posarà el punt i final a la jornada amb un recital de poesia i música de la mà d’artistes locals.
 
Tots els beneficis que s’aconsegueixin dissabte aniran directament a les ONGs Proactiva Open Arms, Pallassos sense Fronteres, Brigada EKO Garrotxa i Open Cultural Center que durant la jornada també seran presents a Sant Esteve d’en Bas. 
 

Cartell de la Jornada Solidària de la Vall d'en Bas Foto: Aj. Vall d'en Bas