Mia Corominas és escollit representant al Comitè Nacional del PDeCAT

Representarà al Consell d'Acció Municipal, un òrgan que traça les accions municipals | Assegura que el càrrec més important segueix sent el d’alcalde

Josep Maria Corominas al seu despatx a l'ajuntament d'Olot
Josep Maria Corominas al seu despatx a l'ajuntament d'Olot | Martí Albesa
Pau Masó
22 de febrer del 2017
El passat cap de setmana, el PDeCat va celebrar a Sant Cugat la constitució del Consell d’Acció Municipal, un organisme que coordina la política local del partit. Està format per tots els alcaldes, caps de llista, consellers comarcals i diputats provincials que té la formació i que s'ha de reunir, estatutàriament, cada sis mesos.
 
Mia Corominas va ser escollit com a representant d’aquest organisme local al Comitè Nacional. Corominas va ser un dels deu representants escollits de catorze candidatures que es van presentar. El Comitè o Consell Nacional és un òrgan més a prop de l’executiva del partit, amb funcions deliberatives que traça les línies mestres de la formació que comanden Marta Pascal i David Bonvehí.

Mia Corominas ha explicat a NacióGarrotxa que el fet de presentar-se i ser escollit aquest cap de setmana ha estat amb l’objectiu de treballar pel partit: “No m’agrada criticar sinó que m’agrada treballar per solucionar els problemes que té el país ja que crec que el municipalisme té molt a dir”.
 
Malgrat tot, Corominas ha volgut subratllar que el càrrec d’alcalde d’Olot és “el que se sent més seu” i el que comporta “la major part dels seus esforços”. Corominas ja ha deixat clar en més d’una ocasió públicament que no continuarà com a batlle quan finalitzi el seu mandat, però assegura que la seva elecció en el Consell d’Acció Municipal del PDeCat no és “de rebot”.
Arxivat a